woensdag, oktober 14, 2009

Op de koffie

Op de koffie bij Anton
Gezellig en gevarieerd zijn de sleutelwoorden van het programma ‘Tijd voor Koffie’ dat Stadsradio Delft twee keer per week uitzendt. Presentator Anton Galjé vertelt elke woensdag en vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur in het programma allerlei interessante nieuwtjes. Niet alleen over de Delftse zaken. Galjé maakt het programma niet alleen. Hij wordt bijgestaan door een enthousiaste redactie. Het redactieteam zorgt ervoor dat niets aan de aandacht ontsnapt.



Niet alleen is er nieuws, maar je wordt ook op de hoogte gehouden over het weer in Delft en de laatste wetenswaardigheden uit de lokale sportwereld. Galje heeft ook aandacht voor de inwendige mens. Hij zorgt voor een recept dat thuis gemakkelijk is te maken. Een eenvoudig recept dat toch een gegarandeerd smakelijk resultaat oplevert. Inmiddels is het programma aan zijn tweede week begonnen.



Bovendien krijgt een luisteraar die naar het programma belt een kopje koffie met een taartje aangeboden in het Stads-Koffyhuis. Elke uitzending maakt een luisteraar kans op die gratis traktatie. Je hoeft alleen maar even te bellen voor een babbeltje met Anton. Natuurlijk mag de gelukkige iemand meenemen om van de koffie in het Stads-koffyhuis te genieten.


‘Tijd voor koffie’ wordt elke woensdag en vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur uitgezonden.
Stadsradio Delft is te beluisteren op 106.3 in de ether, 92.9 op de kabel en op internet (www.stadsradiodelft.nl - 'internetradio'.).

Geen opmerkingen: